Afdelingen

De Chiro is er voor elk meisje tussen de 6 en 16 jaar. Zij worden dan nog eens onderverdeeld in verschillende afdelingen. Hieronder vind je daar een overzichtje van!

Pinkels

Het zijn de kleinsten van de grote Chirobende. Ze zitten in het 1ste en 2e leerjaar. De pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Elke week staan ze te springen om naar de Chiro te komen en dat merken we zeker elke week aan het enthousiasme!

Speelclub

Hier hebben we weer een spontane bende. Ze zijn niet meer de jongste, dus voelen ze zich goed. Ze zitten in het 3e of 4e leerjaar.

Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig!

 

Kwiks 

Dit zijn de meisjes van het 5e en 6e leerjaar. De kwiks hangen sam

en met hun leiding de aap uit.

Ze ravotten zich te pletter en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten!

Tippers 

Een geflipte bende in het begin van hun pubertijd. Met andere woorden het 1ste en 2e middelbaar! Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag
winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster hoort erbij.

Tiptiens

Het 3e en 4e middelbaar, een (h)echt hoopje pubers! trekken op avontuur, doen een
tweedaagse tocht in de natuur met rugzak of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven.

Aspi's 

De oudste afdeling (5e middelbaar) neemt het er goed van
en wisselt hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Soms organiseren ze zelfs op eigen houtje een aspifuif. Op bivak gaan ze misschien zelfs op driedaagse! Kortom: de aspi-jaren zijn de kers op de taart van jaren lid zijn bij de Chiro!

Like onze Facebookpagina
Vragen? Stuur ons een mailtje!
Contactgegevens

Hoofdleiding:  Lisa (0496 61 36 97) en Keyla (0493 66 40 97)

Volwassen begeleidster: Iris (0495 78 78 22)

chirosijselelaatmarollen@gmail.com

Molenstraat 45, 8340 Sijsele

©2020 door Chiro Laat ma-Rollen. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now