Inschrijvingen

Ben je nu al door het dolle heen en kan je al niet meer wachten om er weer elke zaterdagmiddag samen met je vriendinnen en de leiding een geweldige middag van te maken? Vanaf september kan je je al inschrijven bij ons! 

De inschrijving verloopt in drie stappen:

 

1.  Je vult het inschrijvingsformulier in:  https://forms.gle/w3QmVHBkaXqh5ins5


2. Je schrijft het bedrag van 35 euro* (+ 10 euro wanneer er een T-shirt besteld werd) over naar volgend rekeningnummer: BE73 9300 0820 5860 met daarbij de vermelding ‘naam + afdeling + inschrijving werkjaar 2020-2021 (+ T-shirt)’.

*In ruil voor het inschrijvingsbedrag krijg je een jaar lang zaterdagen vol plezier met een koekje en drankje als vieruur. Ook de verzekering en een driemaandelijks boekje met alle nodige info over het volgende trimester zijn inbegrepen.

 

3. Je controleert, past aan indien nodig & ondertekent de medische fiche van uw dochter(s) op één van onze probeerchiro's of startdag. Is uw dochter nieuw in de Chiro? Dan kan je hieronder een nieuwe medische fiche downloaden. Dit is een erg belangrijke stap, want enkel zo kunnen wij uw dochter(s) verzekeren voor de activiteiten, weekends en kampen. Indien deze stap niet gebeurt, is de inschrijving nog niet geldig!

Wanneer alle drie de stappen correct zijn uitgevoerd (formulier - betaling en medische fiche) volgt er een bevestigingsmail dat de inschrijving goed is verlopen.

Download hieronder de medische fiche:

Like onze Facebookpagina
Vragen? Stuur ons een mailtje!
Contactgegevens

Hoofdleiding:  Lisa (0496 61 36 97) en Keyla (0493 66 40 97)

Volwassen begeleidster: Iris (0495 78 78 22)

chirosijselelaatmarollen@gmail.com

Molenstraat 45, 8340 Sijsele

©2020 door Chiro Laat ma-Rollen. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now