Chiro en Corona

Het zijn en blijven voorlopig nog voor iedereen moeilijke tijden, ook voor onze werking. Wij volgen uiteraard alle regels vanuit de veiligheidsraad en de gemeente strikt op.  

Op onderstaande pagina kun je de concrete maatregelen binnen onze werking vinden:

TROOPER

 

Wil jij onze Chiro graag steunen? Dan is Trooper de geschikte oplossing! Via https://www.trooper.be/Chirolaatmarollen kan je ons sponsoren door online te shoppen, zonder zelf extra geld uit te geven!

Een korte uitleg:
Als je via die links op de Trooperpagina van onze Chiro naar de webshop surft, weet de shop dat je onze Chiro wil steunen. De link doet het werk zelf en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar onze Chiro. Iedereen blij! 

Een extra handige functie van Trooper: de Trooperbot! Wanneer jij de Trooperbot hebt geïnstalleerd, zal hij elke keer verschijnen wanneer je online shopt met de boodschap “bliep, bliep, Troopershop gevonden.” Dan kan je hem aanklikken en dan doet hij de rest van het werk. Zo moet je zelf niet altijd denken aan ons bij het shoppen, maar doet de Trooperbot het werk voor jou! 

 

 

Een dikke dankjewel alvast! 

Extra info

 

Activiteiten dit trimester gaan NIET meer door

 Enerzijds kunnen wij niet voorspellen hoe het virus zal evolueren en is er aangekondigd geweest dat deze lockdown (minstens) tot 13 december zal duren. Anderzijds valt deze datum binnen de examen- en blokperiode van de leiding, waardoor het niet haalbaar is om activiteiten te organiseren. Concreet wil dit zeggen dat we elkaar, jammergenoeg, pas terug zullen zien eind januari/begin februari... 😢 Ondertussen zullen wij blijven verder doen met de online-activiteiten voor -12 en +12! 

 

Truffel-en koekjesverkoop geannuleerd 

Met spijt in ons hart moeten wij onze jaarlijkse verkoop ook annuleren door de geldende maatregelen. Wij mogen namelijk geen take-away organiseren en niet aan huis leveren.

 

Shoppen via onze Trooperpagina

Momenteel kunnen we enkel nog shoppen vanuit ons kot. Verjaardags-,Sint- en kerstcadeautjes zullen we allemaal online moeten bestellen. Indien jullie de volgende weken iets online zouden aankopen, vergeet dan niet via onze Troopperpagina (https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/chirolaatmarollen) je bestelling te plaatsen, op deze manier kunnen jullie ons blijven steunen. Én het kost je zelf helemaal niets, win-win situatie! 🤑 

 

Tegemoetkoming ziekenfondsen

Formulieren voor tegemoetkoming van ons werkjaar en/of zomerkamp, mag je (ingevuld) in de brievenbus stoppen van leidster Keyla  of ons ingescand doorsturen via mail. Wij zullen die dan met de nodige handtekening en stempel terugbezorgen in de brievenbus of eventueel ingescand via mail. 

Like onze Facebookpagina
Vragen? Stuur ons een mailtje!
Contactgegevens

Hoofdleiding:  Lisa (0496 61 36 97) en Keyla (0493 66 40 97)

Volwassen begeleidster: Iris (0495 78 78 22)

chirosijselelaatmarollen@gmail.com

Molenstraat 45, 8340 Sijsele

©2020 door Chiro Laat ma-Rollen. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now